O nama

Trgovačko društvo Poduzetnički inkubator BRODIN d.o.o. je osnovano 18. siječnja 2001. godine kao pred društvo temeljem Društvenog ugovora o osnivanju. Konstituirajuća sjednica skupštine društva održana je 7. veljače 2002. godine, dok je rješenjem Trgovačkog suda u Slavonskom Brodu od 8. svibnja 2002. godine društvo registrirano i započelo s radom.

U sudski registar Trgovačkog suda u Slavonskom Brodu društvo je upisano kao društvo za istraživanje, razvoj i ostale poslovne djelatnosti. Poduzeće je osnovano i započelo je obavljanje registriranih djelatnosti u cilju razvoja obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva, na području Grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije.

Osnivači:

  • Grad Slavonski Brod - 84,74 % udjela
  • Brodsko-posavska Županija - 13,56 % udjela
  • Hrvatska gospodarska komora - 0,7 % udjela
  • Udruženje obrtnika Sl. Brod - 0,7 % udjela
  • Centar za tehnološki razvoj d.o.o. - 0,3 % udjela

Društvo je poduzetnicima omogućilo zakup proizvodnih prostora u posebno infrastrukturno uređenoj i prilagođenoj proizvodnoj hali površine 843 m2 koja je u vlasništvu Društva. U hali je pregradnim stijenama ograđeno 8 zasebnih radnih prostora za poduzetnike. Hala je opremljena s komunalnom i ostalom infrastrukturom potrebnom za nesmetan rad poduzetnika početnika i poduzetnika u fazi rasta i razvoja, u uvjetima suvremenog poslovanja.

Poduzetnički inkubator BRODIN d.o.o. raspolaže i vlastitim uredskim prostorijama veličine 130 m2 u Poslovnom tornju Đuro Đaković, na adresi dr. Mile Budaka 1 u Slavonskom Brodu.

Uprava društva: Dražen Filošević
Predsjednik Nadzornog odbora: Dražen Laco
Predsjednik Skupštine: Tea Tomas, dipl. oec.