Poziv za iskazivanje interesa za subvencionirano korištenje poslovnog prostora

Poduzetnički inkubator BRODIN d.o.o.
dr. Mile Budaka 1, p.p. 313, 35000 Slavonski Brod

objavljuje sljedeći

POZIV

za iskazivanje interesa za subvencionirano korištenje poslovnog prostora u okviru Poduzetničkog inkubatora BRODIN d.o.o., dr. Mile Budaka 1, 35000 Slavonski Brod na temelju trajno otvorenog JAVNOG NATJEČAJA.


I.

Predmet interesa je davanje u SUBVENCIONIRANI ZAKUP proizvodno-poslovnih prostora pogodnih za manje proizvodne djelatnosti u vlastitom prostoru u hali NEBO u Industrijskoj zoni Đuro Đaković, dr. Mile Budaka 1 Slavonski Brod te u vlastitim uredskim prostorijima u Poslovnom tornju Đuro Đaković na istoj adresi, prilagođenim za potrebe uredskog poslovanja.


II.

Za ulazak u Poduzetnički inkubator kandidirati se mogu obrtnici i mala (mikro) poduzeća koja ispunjavaju sljedeće osnovne uvjete:

- obrt i poduzeća koji se bave proizvodnim djelatnostima
- obrt i poduzeća koji se bave uslugama vezanim uz proizvodne djelatnosti
- da je sjedište obrta ili poduzeća na području grada Slavonskog Broda ili Brodsko-posavske županije

Prednost imaju poduzetnici početnici s kvalitetnim programom deficitarnih djelatnosti u Gradu Slavonskom Brodu, inovatori koji se žele baviti proizvodnjom svoje priznate inovacije, te poduzetnici koji će zaposliti veći broj djelatnika, ali pod uvjetom da ispunjavaju i ostale uvjete .


III.

Sve ostale informacije mogu se dobiti svakog radnog dana u vremenu od 7.00 – 15.00 sati u sjedištu Poduzetničkog inkubatora BRODIN d.o.o.,
dr. Mile Budaka 1, p.p. 313 ,
35000 Slavonski Brod ili na broj
telefona 035 408 695,
faxa 035 408 696
ili mobitela 099 2277 481.